Ez galdu
GURE MENU AUKERA EZBERDINAK
AUKERAK
Eguneko Menua
4 lehen plater, 4 bigarren plater, postre, ogia eta ardoa
14,50 € €
2€+ terrazan
Asteburuko Menu Berezia
4 lehen plater, 5 bigarren plater, postrea (askotariko tartak), ardoa (Ondua, Rueda…)
26,50 €
2€+ terrazan
GANEKO Menua (egunero)
Zizka-mizkak: urdaiazpiko iberikoa, frijituak, perretxikoak eta onddoak, 5 bigarren plater, etxeko postrea / Eskoziarra / Valentziarra eta ardoa (Ondua)
33,90 €
2€+ terrazan
GANEKO MENUA
EGUNERO
MENU HAU ADIBIDE BAT BESTERIK EZ DA
PIKATZEKO
Urdaiazpiko iberikoa
Askotariko frijituak
Otarrainxkak plantxan
2Âş PLATER
Legatza erromatar erara
Erreboiloa labean
Txipiroiak tintan
Lupia bilbotar erara
Zapoa plantxan
Entrekota hornigaiarekin
Azpizuna plantxan (eskolapineak)
POSTREA, ETXEKO ONDUA
Botila erdia pertsonako
P.V.P.: 33,90€ (TERRAZAN 35,90€)
BESTE AUKERAK ONDUAK AUKERATZEKO
-Solar de Estraunza (Lapuebla), Zinio (Uruñuela), Tierra (Guardia)…..9€ BOTILA BAKOITZEKO
-Viña Real (Guardia)…..7€ BOTILA BAKOITZEKO
-Cueva de Lobos (Guardia)…..7€ BOTILA BAKOITZEKO
-Solo Tirio (Campo de Borja)…..7€ BOTILA BAKOITZEKO
-Gotas de Habla (Extremadura)…..7€ BOTILA BAKOITZEKO
-Lan (Fuenmayor)…..9€ BOTILA BAKOITZEKO
Menu Berezia
ASTEBURUETAN
MENU HAU ADIBIDE BAT BESTERIK EZ DA
1.-PLATER (aukeratu)
Bakailao entsalada piper erreekin
Ahate-konfitia perretxiko eta onddoekin
Zizka-mizkak
Arrain-zopa
2.-PLATER (aukeratu)
Lupia labean, patatarekin
Txipiroiak tintan
Atun sabelaldea piperradan
Entrekota osagarriekin
Buztana erregosia
PSP: 26,50 €(TERRAZAN 28,50 €)
BESTE ARDO BATZUEN AUKERA
– Txakolina… 4 €BOTELLAKO
– Godello… 6 €BOTELLAKO
– Viña Real, Tierra, Cueva de Lobos (Laguardia)… 7 €BOTELLAKO
– Lan (Fuenmayor)… 9 €BOTELLAKO
– Solo Tirio (Campo de Borja, Aragoi)… 8 €BOTELLAKO
– Gotas de Habla (Extremadura)… 8 €BOTELLAKO
– Godello… 6 €BOTELLAKO
– Viña Real, Tierra, Cueva de Lobos (Laguardia)… 7 €BOTELLAKO
– Lan (Fuenmayor)… 9 €BOTELLAKO
– Solo Tirio (Campo de Borja, Aragoi)… 8 €BOTELLAKO
– Gotas de Habla (Extremadura)… 8 €BOTELLAKO
POSTREA (tarta ugari aukeratzeko)
Escocés edo valenciano. 3 €estra bakoitza
SeñorĂo de Mendieta (Guardia) Ardoa Ondua
Ardo zuria Rueda (Verdejo)
Bota begiradatxo bat...
GURE PROPOSAMENEI
Taldeentzako Menuak
TALDEA
ZIZKA-MIZKAK
Urdaiazpiko iberikoa, tostekin eta tumakarekin
Tomate Entsalada bentreskarekin
Zankarroi-kroketak, onddoak eta zezina sagarrarekin
Otarrainxkak plantxan
PLATER NAGUSIA
Bakailoa bi saltsetan
Legatza erromatar erara piper errerekin
Txipiroiak tintan
Entrekota osagarriekin
Azpizuna roquefortean
POSTREA (edo valentziarra/eskoziarra) ETA ETXEKO ONDUA
PSP: 36,90 €(TERRAZAN 38,90 €)
ZUREKIN
ZIZKA-MIZKAK
Urdaiazpiko iberikoa, tostekin eta tumakarekin
Perretxiko eta onddoen nahaskia
Arkume mollejitak piperradan
Izokin keztatuaren entsalada guakamole eta otarrainxkekin
1.-PLATER
Adibidea: Bakailoa bizkaitar erara
2.-PLATER
Adibidea: Azpizun-medailoia plantxan
POSTREA (edo valentziarra/eskoziarra) ETA ETXEKO ONDUA
PSP: 39,90 €(TERRAZAN: 41,90 €)
HAURRENTZAKO MENUA
Xerra
Oilasko-petxugak
Solomoa
Hanburgesa
eta…
3 kroketa
3 oilasko-krokante
rabak
patatak
OGIA, POSTREA ETA freskagarria/ura
PSP: 14,50 €(TERRAZAN 16,50 €)
…ETA GURE POSTREI
© 2021. Aunditxo Publicidad Marketing y Social Media.